Закуска з баклажанів, моркви, цибулі, болгарського перцю і часнику

«ШВИДКІ БАКЛАЖАНИ» Ці баклажани готуються швидко і з’їдаються першими на святковому столі. Закуска з баклажанів, моркви, цибулі, болгарського перцю і часнику простий рецепт.

Інгредієнти

Баклажан-2-3 середніх
Морква-1 шт
Цибуля ріпчаста-1 шт.
Перець болгарський-3-4 шт
Часник-5 зубчиків
Петрушка або кінза
Олія соняшникова
Оцет-2 ст. ложки
Вода-2 ст. ложки
Цукор-1 ст. ложка
Сіль-0,5 ч. ложки

Закуска з баклажанів, моркви, цибулі, болгарського перцю і часнику покроковий рецепт

1. У мисці змішати борошно, сіль, рослинне масло. Додати окріп, перемішати. Далі додаємо яйце. Замісити тісто, дати відпочити і тонко розкачати. Для начинки фарш додати цибулю, сіль і приправи. Рівномірно викласти на тісто, скачати в рулет і розрізати на маленькі рулетики.

2. У сковороді обсмажити цибулю і моркву. Додати сметану, сіль і спеції. Зверху викладаємо рулети, заливаємо водою і накриваємо кришкою. Баклажани нарізати кружечками, засипати 1 ст. ложкою солі, перемішати і залишити на 30 хвилин. Потім промити і висушити на паперових полотенцах.

3. Далі обсмажити на соняшниковій олії. Моркву натерти довгими смужками, цибулю нарізати півкільцями, перець нарізати соломкою і все злегка обсмажити на соняшниковій олії. Часник дрібно нарубати або нарізати тонкими пластинками. Зелень порубить.

4. З’єднати сіль, цукор, воду і оцет. Добре розмішати. У контейнері з’єднати всі інгредієнти, перемішати, накрити кришкою і прибрати в холодильник мінімум на 6-8 годин, краще на ніч. Тушкувати на повільному вогні 20 хвилин. А подавати смачніше зі сметаною або кетчупом.

Відео рецепт 👇