Квашена капуста з брусницею і яблуками

Осінні яблука додадуть засолюванні особливий смак і аромат. Як смачно зробити Квашену капусту з брусницею і яблуками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Білокачанна капуста – 1,5 кг.
Брусниця – 2-3 ст. л.
Яблука – 2-3 шт.
Сіль – 1-1,5 ст. л.

Квашена капуста з брусницею і яблуками покроковий рецепт

1. Нашатковану капусту посипати великою сіллю і добре перемішати до виділення сока.
2. Яблука очистити від серцевини і нарізати на невеликі ломтики.
3. Укласти в банку шарами. Поставити під гніт. Через 3-4 дні готову масу розкласти по банкам.

Відео рецепт 👇