Вершковий діп з копченою рибою

Вершковий діп з копченою рибою простий рецепт. Сама проста у приготуванні закуска з божественним смаком! Для його приготування підійде будь-копчена риба, будь то лосось або скумбрія, а неймовірний смак цього ім’я діпу надають не тільки риба, а соус «Табаско», вустерський соус, перець халапеньо і селеру. Подавайте цю закуску з крекерами і сведип, розклавши навколо крекери і свіжі овочі, щоб мочати і насолоджуватися.

Інгредієнти

1/4 склянки розм’якшеного вершкового крем-сиру
2 ст. л. дрібно порубаного халапеньо
1 ст. л. дрібно порубаного селери
1 ст. л. дрібно порубаного цибулі
4 краплі вустерського соусу
3 краплі гострого соусу Tabasco
110 гр. копченої риби
3 ст. л. сметани
Крекери або свіжі овочі, для подачі

Вершковий діп з копченою рибою покроковий рецепт

1. у кухонному комбайні змішати вершковий сир, халапеньо, селера, цибуля, вустерський і гострий соус і збиваємо до отримання однорідної массы.
2. Подрібнюємо рибу, складаємо її в чашу комбайна і знову збиваємо, але не довго, а щоб рівномірно розподілити її і потім розбавляємо соус сметаною, щоб він став більш нежным.
3. Відправляємо в холодильник на 1 годину перед подачею на стіл. Подаємо з крекерами або свіжими овочами. Приємного аппетита!