Морква по корейськи домашня з часником

Як смачно зробити Морква по корейськи домашня з часником простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Морква-500 гр

Для соусу:
Рослинна олія-2 ст л
Бальзамічний оцет – 3 ст. л (можна винний)
Коріандр мелений-1 год л (без гірки)
Паприка-1 год л (без гірки)
Мускатний горіх мелений – 1/2 год л
Чорний перець мелений-1/3 год л
Сіль-1/2 год л
Гострий червоний перець (за бажанням)
Часник 3-4 зубчика

Морква по корейськи домашня з часником покроковий рецепт

1. В першу чергу ставимо каструлю з водою на вогонь. Натираємо моркву на тертці для корейської моркви. З’єднуємо всі інгредієнти для соуса.

2. Як вода закипить, знімаємо каструлю з вогню і викладаємо в неї моркву. Вода повинна покрити всю моркву. Чекаємо не більше хвилини і зливаємо воду.

3. В гарячу морква додаємо соус, перемішуємо. Прикриваємо миску з морквою тарілкою і ставимо в холодильник мінімум на 2-3 часа.

Відео рецепт 👇