Маринуємо перець болгарський запечений в духовці маринований

Маринуємо перець болгарський запечений в духовці маринована швидкого приготування простий рецепт.

Інгредієнти

3-5 болгарських перців (можна будь-які: червоний, жовтий, зелений, оранжевий),
1 ст ложка жовтого (золотого) родзинок,
1ст ложка кедрових горішків,
1ст ложка петрушки,
1-2 зубчики часнику,
сіль, чорний мелений перець за смаком,
2ст човни оливкової олії,
1ст ложка лимонного соку за бажанням.

Маринуємо перець болгарський запечений в духовці маринований покроковий рецепт

1. Перці запекти в духовці при 200° 30-40 хвилин. Стежити за готовністю. Час готування залежить від м’ясності перців. Готові перці прикрити пакетом або розмістити в пакет на кілька хвилин. Після цього шкірка легше знімається. Очищені перці порізати довгими брусочками.

2. Кедрові горішки частково подрібнити і обсмажити на сухій сковороді протягом 2-3 хвилин до появи аромату і виділення олії. У миску зібрати перці, горішки, родзинки, півнику і чеснок.
3. Заправити олією та спеціями. Добре перемішати і дати настоятися хоча б 15 хвилин (якщо зможете стерпіти і не з’їсти відразу 😄). Подати можна з підсушеними на сковороді тостами.

4. Перці по цьому рецепту не залишать вас байдужими! Вони дійсно виходять ароматними і дуже смачними! 😋👍 Готуйте відразу побільше, запевняю вас вони довго не затримаються на Вашому столі. Спробуйте, Вам точно сподобається!

Відео рецепт 👇