Царський млинцевий торт на святковий стіл

Як смачно зробити Царський млинцевий торт на святковий стіл простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Для крему:
🔻сирний сир – 500 г
🔻сметана 10% – 300 г

Для начинки:
🔸слабосолона форель – 320 р
🔸листя шпинату – 20-30 р

Червона ікра для прикраси

Царський млинцевий торт на святковий стіл покроковий рецепт

1. Спекти млинці за рецептом в попередньому пості. Для складання торта знадобиться 30 млинців діаметром 18 див. І слабосолона риба форель.

2. 1. Приготувати крем. В чаші з’єднати сирний сир і сметану. Збити міксером до однорідної маси
2. Рибу нарізати шматочками. Шпинат вимити й обсушити
3. На сервірувальне блюдо встановити роз’ємне кільце діаметром 18 див. На його борту викласти 7 млинців з захлестом один на одного, як показано у відео рецепті
4. Три млинці відкласти убік для прикраси
5. Кремом змастити млинці на дні форми. Викласти млинець, змастити його кремом, потім знову млинець, крем… Так викласти 6 млинців
6. На шостий блін начинку, половину нарізаної риби. Накрити млинцем і знову змащувати кожен млинець. Викласти 4 млинця. Далі начинка шпинат

3. 7. Знову 4 млинця. Начинка риба. Закінчуємо 6 млинцями. Кожен млинець змащувати тонким шаром крему
8. Бічними млинцями накрити верхівку торта і прибрати його в холодильник на пару годин
9. Залишені для прикраси три млинці змастити залишилися кремом. Згорнути в рулет і кожен розрізати на 6 частин
10. Прикрасити торт, як показано у відео рецепті

Відео рецепт 👇