Мариновані гриби печериці швидкого приготування

Скоро новорічні свята, гості, посиденьки 🎊 Я люблю, коли на новорічному столі багато закусок, особливо таких, які можна приготувати заздалегідь. Як зробити Мариновані гриби печериці швидкого приготування в домашніх умовах рецепт простий у юанках. Ось ці мариновані шампіньйони – відмінний варіант! Їх дуже швидко готувати і зробити це хоч за тиждень до свята.

Інгредієнти

800 г свіжих печериць невеликого розміру,
0,5 л води,
4 зубчики часнику,
6 шт. лаврового листа,
6 шт. горошин чорного перцю,
4 шт. запашного перцю,
1 ст. л. крупної солі з невеликою гіркою,
1 ст. л. цукру без гірки,
60 г яблучного оцту 6%.

Мариновані гриби печериці швидкого приготування покроковий рецепт

1. Закип’ятити воду, покласти в неї спеції, сіль, цукор, нарізаний часточками часник, оцет, покласти промиті гриби, дати покипіти 5-7 хвилин, за цей час гриби зменшаться в розмірі і повністю покриються жидкостью.
2. Вимкнути, перекласти в банки, залити маринадом, остудити і прибрати на ніч у холодильник! Все, можна їсти!
3. Кількість оцту при бажанні можна збільшити або замінити на столовий 9%.