Курячий паштет з морквою і цибулею на вершках

Як смачно зробити Курячий паштет з морквою і цибулею на вершках простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Завжди замовляю в ресторанах паштет – то сухий, то жирний, то гіркий, то рідкий і все не те. Мій рецепт ідеальний!!! Всі готуємо на новорічні свята! Буду чекати на ваші відгуки! Якщо подобається рецепт – не забувайте про лайки і коментарі – у мене на сторінці багато чого цікавого!

Інгредієнти

2 великі цибулини
1 велика морква
Рослинне масло для смаження
500 грам курячої печінки
Сіль, сухий часник
120 грам вершків 33%
50 грам води

1 зубчик часнику
Трохи зелені (кріп і кінза)
70 грам вершкового масла 82%

Курячий паштет з морквою і цибулею на вершках покроковий рецепт

1. Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити до рум’яного кольору, нарізати брусочками моркву і відправити до цибулі. Нарізати курячу печінку на невеликі шматочки, відправити до овочів, додати сіль і сухий часник обсмажуємо разом хвилин 10.

2. Далі вливаємо вершки ( обов’язково 33%, так не буде розшарування) і трохи води і тушкуємо під кришкою на повільному вогні хвилин 20-25. Коли все готово – додаємо вершкове масло, зелень і свіжий часник – пробиваємо блендером до однорідності. ⠀

3. Даємо трохи охолонути і можна насолоджуватися. Зберігаємо в холодильнику!

Відео рецепт 👇