Варена кукурудза з сиром, маслом і перцем

Кукурудза з сіллю і маслом нудно? Варена кукурудза з сиром, маслом і перцем простий рецепт. Пропоную вам зробити її мексикансько-італійському стилі. Пару хвилин часу і у вас дуже незвичайна і супер смачна кукурузки.

Інгредієнти

На 2 качана:
🌽 2 шт. кукурудзи
🧀 2-3 ст. л. пармезану
🧈 2 ст. л. вершкового масла (можна замінити на майонез або сметанно-майонезно-часниковий🧄 соус)
🌿 Невеликий пучок кінзи (можна петрушки)
🌶 1/2-1 шт. гострий перець Чилі без насіння
сіль

Варена кукурудза з сиром, маслом і перцем покроковий рецепт

1. Кукурудзу відварити протягом 20 хвилин. Воду не солити. Кінзу разом з паличками дрібнесенько нарезать.

2. Половину перцю Чилі нарізати якомога дрібніше, якщо любите гостріше то весь. Змастити вершковим маслом з усіх сторін, посолить.

3. Обваляти в перці і кинзі так само з усіх боків. Ну і финалочка посипати пармезаном знову таки з усіх сторон.

Відео рецепт 👇