Квашена капуста швидкого приготування ніжна і соковита без оцту

Як смачно зробити Квашену капусту швидкого приготування ніжна і соковита без оцту простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Навколо неї ходить багато міфів: робити тільки в чоловічі дні, виходить тільки у чоловіків, у повню квасити не і т. д. Я ризикнула порушити повір’я і в суботу ввечері взялася за качан🤣

Інгредієнти

🥬 Качан капусти нашаткувати
🥕 2 великі морквини натерти
🧂 посолити, щоб на смак було трохи пересолене

Квашена капуста швидкого приготування ніжна і соковита без оцту покроковий рецепт

1. Гарненько перемішати, трохи віджимаючи овочі. Дуже щільно порційно укласти в банку або контейнер, поставити зверху прес. Моя капуста відразу дала досить багато соку. Зливати його не потрібно. Залиште ємність в теплому місці на 3-4 часа.
2. Після цього застроміть в капусту ніж або виделку, злегка покрутіть, щоб вийшли бульбашки, і знову накрийте пресом. Таку процедуру слід повторювати 1-2 рази в день протягом усього часу, поки капуста квасится.
3. Після закінчення 2-3 доби спробуйте капусту. Як тільки смак вас влаштує, прибирайте ємність в холодильник, квашена капуста готова. У мене на все пішло 3,5 дня.

4. Подавати можна в той же день, я люблю скропити оливковою олією і додати трохи лучка.
5. Також її можна використовувати в різних страви: борщі, вінегреті… але я думаю, вас вчити не надо😉