Баклажани з глазур’ю з пасти місо і меду в духовці простий рецепт. Баклажани, глазуровані місо давно красуються в меню багатьох хороших ресторанів. А адже їх так просто приготувати самим, особливо в сезон!
Інгредієнти
На 7 маленьких або 4 великих баклажана:
🔸2 ст л пасти місо
🔸3 ст л кунжутної олії (краще темного)
🔸2 ст л білого винного оцту (або рисового, яблучного)
🔸2 ст л меду
Баклажани з глазур’ю з пасти місо і меду в духовці покроковий рецепт
1. Баклажани розрізаємо навпіл, надсекаем, як у відео і запікаємо при 180 градусах 30 хвилин, до м’якості. Глазируем баклажани і знову в духовку на 10 хвилин, до рум’яного кольору, поглядайте. ⠀
2. При варінні в рис басматі додаю чайну ложку каррі і 3-4 ст л кокосових вершків. При подачі баклажани посипаю подрібненим кешью. ⠀
3. Тільки заради цієї страви варто купити пасту місо!
Відео рецепт 👇