Закуска бабагануш з баклажанів по ізраїльськи

Який нині чудовий сезон! Овочів величезна кількість , можна готувати цікаві страви з них 😁 Як зробити Закуску бабагануш з баклажанів по ізраїльськи рецепт простий ❤️ Бабагануш – популярне блюдо східної кухні, закуска, що складається головним чином з готових баклажанів, змішаних з кунжутною пастою, оливковою олією і лимонним соком. Баклажани попередньо цілком запікаються або в ідеалі смажаться над вогнем або вугіллям 🔥 Відмінно з хлібом, крекерами , хлібцями 😉

Інгредієнти

баклажан 2 шт
помідор 1 шт
перець солодкий 1 шт
кунжутна паста (тахін) – 30 гр
оливкова олія – 10 г
зубчик часнику
сіль , зелень – з кінзою 👍

Закуска бабагануш з баклажанів по ізраїльськи покроковий рецепт

1. Овочі запекти в духовці до м’якості. Почистити від кожуры.

2. Нарізати кубиками , додати часник, кінзу , пасту, оливкова олія і перемешать.

3. Використовувати як закуску до основного блюду.

Відео рецепт 👇