Запечений нут зі спеціями в духовці

Як смачно зробити Запечений нут зі спеціями в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ідеально похрумтіти протягом дня, доповнити будь-який прийом їжі або кинути в салат.

Нут – це насичена поживними речовинами їжа, що забезпечує багате вміст білка, харчових волокон, фолієвої кислоти і деяких харчових мінералів, таких як залізо і фосфор.

Інгредієнти

▫️склянку консервованого або сирого нуту
▫️копчена паприка, часник сушений, трохи куркуми для кольору, чорний або 🌶️ перець для пікантності, сіль, дезактивовані дріжджі
▫️1 ст. л. кукурудзяного крохмалю, необов’язково, але додасть хрускоту!
▫️2 ст. л. оливкової олії

Запечений нут зі спеціями в духовці покроковий рецепт

1. Сирої нут попередньо замочіть на ніч, вранці відваріть протягом 1,5 годин. Розігрійте духовку до 200 градусов.
2. На деко викладіть готовий нут, додайте спеції за смаком, вони повинні добре покривати нут. Кукурудзяний крохмаль і масло. Все добре перемішуємо і відправляємо в духовку на 15 хвилин (або на 20, якщо хочете, щоб нут прям хрустів).

3. Готово! Ми оцінили такий нут, особливо діти з задоволенням хрустіли 🔥