Човники з кабачків, куркою і сиром в духовці

Човники з кабачків, куркою і сиром в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Кабачки
Куряче стегно (ін. м’ясо або фарш)
Сир сулугуні (добре плавиться, але можна будь-який сир)
Цибулю
Можна будь-які овочі за вашим смаком

Човники з кабачків, куркою і сиром в духовці покроковий рецепт

1. Ріжемо кабачки уздовж навпіл, акуратно ложкою виймаємо м’якоть (вона потрібна для начинки). Човники трохи солимо і ставимо в духовку на 10 хвилин При 180 градусах, щоб вони стали помягче.
2. Готуємо начинку – нарізаємо курку, цибулю, м’якоть кабачків. Обсмажуємо цибулю, додаємо до нього на сковорідку курку, через 5 хв до них додаємо м’якоть кабачка, обсмажуємо все разом ще 5 мин.
3. Начинку викладаємо в човники, зверху посипаємо натертим сиром і ставимо в духовку на 15 хв при 180 градусах.