Солона оселедець шматочками з оцтом, гірчицею і цибулею

Як смачно зробити Солона оселедець шматочками з оцтом, гірчицею і цибулею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Доброго ранку, мої дорогі друзі!

Інгредієнти

– 3 великих тушки оселедця (можна брати як свіжоморожений вигляд, так і вже готову солону рибу; в обох випадках вийде дуже смачно)
цибуля ріпчаста 2 головки;
столовий оцет — 100 мл 9%,
цукор-пісок — 1 ст. ложка,
сіль 1 чайна ложка,
олію соняшникову — 150 мл,
гірчиця — 1 ст. ложка

Солона оселедець шматочками з оцтом, гірчицею і цибулею покроковий рецепт

1. Оселедець попередньо очищаю звичайним чином. Видаляю голову, хвіст, плавники. Обов’язково знімаю шкірку. Видаляю всі великі кісточки, після чого ріжу на невеликі порційні шматочки. Очищену і нарізану рибу перекладаю в об’ємну ємність( я роблю в контейнері )
2. Цибулю чищу, мою і ріжу півкільцями і щедро посипаю їм оселедець, так само посипаю сумішшю перців для аромату. Окремо необхідно приготувати пікантну заливку. Щоб вона вийшла смачною, дуже важливо дотримуватися зазначену послідовність дій і наведені пропорции.
3. Оцет в готельної ємності з’єднують з цукром і сіллю, інтенсивно змішую щоб вийшла однорідна маса, а цукор і сіль повністю розчинилися. В окремій тарі змішую гірчицю і соняшникову олію. Потім компоненти акуратно змішують і лише після цього можна з’єднувати оцтово — цукрові і гірчично — масляну смесь.
4. Дуже важливо, щоб всі інгредієнти рівномірно змішалися, і вийшла однорідна маса. Після того як заливка готова, нею рівномірно поливаю оселедець, закриваю контейнер і струшую, наполягаю в холодильнику протягом 8 годин ( ніч ).
5. І після чого оселедець в пікантній гірчично-оцтової заливці готова і її можна сміливо подавати до столу з відвареною картоплею і звичайно ж під чарочку настоянки. Всім рекомендую приготувати 👌🏼