Домашній паштет з квасолі, цибулі, часнику і зелені

Як зробити смачний Домашній паштет з квасолі, цибулі, часнику і зелені простий рецепт. Сьогодні ділимося черговим пісним рецептом. Бобові особливо корисні в пост, вони відмінно заповнять нестачу білка 👍

Інгредієнти

квасоля консервована біла або червона – 1 банка;
ріпчаста цибуля – 1 шт.;
часник – 2 зубчики;
кріп і петрушка – 4-5 гілочок;
соняшникова або оливкова олія – 3 ст. л.;
копчена паприка — 0,5 ч. л.;
сіль, перець — за смаком.

Домашній паштет з квасолі, цибулі, часнику і зелені покроковий рецепт

1. Цибулю очищаємо від лушпиння, ріжемо на півкільця. Часникові зубчики теж чистимо, дрібно ріжемо або пропускаємо через прес; Помішуючи, обсмажуємо цибулю і часник на рослинному маслі 5 хвилин;
2. Квасоля, цибуля і часник подрібнюємо блендером, товкачем або протираємо через сито; Додаємо сіль, перець і паприку, перемішуємо;
3. Дрібно рубаємо зелень, кидаємо до решти інгредієнтів; Ще раз перемішуємо паштет і подаємо до столу зі свіжим хлібом або лепешками.