Кабачки з шинкою, сиром і яйцем в панірувальних сухарях на сковороді

Як зробити смажені Кабачки з шинкою, сиром і яйцем в панірувальних сухарях на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

1 кабачок
скибочки шинки
Скибочки сиру
2 яйця
50г борошна
200 г панірувальних сухарів
Сіль
олія для смаження

Кабачки з шинкою, сиром і яйцем в панірувальних сухарях на сковороді покроковий рецепт

1. Кабачки добре миємо, видаляємо кінці і розрізаємо навпіл. Від кожної з половинок візьміть шматочки приблизно по 2 або 3 міліметри. Зробіть пари з двох аркушів, наповніть їх шинкою і сиром і накрийте, як бутерброд.

2. Приправити за смаком. Поставити 3 ємності з борошном, яйцем і панірувальними сухарями. Пропустіть кожен бутерброд спочатку через муку, потім через яйце і, нарешті, через панірувальні сухари.

3. Добре панірувати по всіх краях в панірувальних сухарях. Обсмажити в розпеченому масле.

4. Дайте їм підрум’янитися з одного боку і обережно переверніть їх, щоб підрум’янити іншу сторону. Викладіть їх на кухонну салфетку.

Відео рецепт 👇