Закусочний торт Наполеон з червоною рибою, сиром і яйцем

Як смачно зробити Закусочний торт Наполеон з червоною рибою, сиром і яйцем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Я продовжую поповнювати Ваші передноворічні запаси і сьогодні до вас з рецептом торта , але не звичайного, а закусочного! Уявляю Вашій увазі «Царський Наполеон».

Інгредієнти

Листкове бездріжджове тісто – 0,5 кг
Морква велика – 1 шт.
Цибулина – 1 середня
Слабосолона форель – 200 гр.
*(можна замінити рибними консервами, або відвареної курячої грудкою)
Яйця – 3 шт.
Сир (плавлений або твердий)-150 гр.
Майонез – 200 гр.
Зелень – 100 гр.
Сіль, перець – за смаком

Закусочний торт Наполеон з червоною рибою, сиром і яйцем покроковий рецепт

1. Розкачати коржі з тіста. Обрізати краю. Випікати коржі при 200 • приблизно 15 хвилин до рум’яного кольору. Я выпекла 2 коржа і розділила на 2 частини. Вийшло 4 коржа. Цибулю і моркву обсмажити, за пару хвилин до готовності додати часник, посолити, поперчить.

2. Петрушку і кріп дрібно нарізати. Яйця круто відварити, натерти на тертці. Сир натерти на крупній тертці Рибу нарізати на кубики. Збираємо салат, як на відео. Корж 1 – майонез + обсмажену цибулю і моркву, сітка майонезу. Корж 2 – риба, зелень, сітка майонеза.

3. Корж 3 – сітка майонезу, сир, зелень, яйце, сітка майонезу. Корж 4 Покрити майонезом верхній корж і боки, два коржа подрібнити і обсипати «торт». Відправити в холодильник для просочення на 2-3 години. Готуємо із задоволенням, насолоджуємося результатом!

Відео рецепт 👇