Запечений мясний рулет з свинячої грудинки в духовці

Зробіть свій власний делікатес з ДЕШЕВОГО м’яса. Смачніше ковбаси.😍 Як смачно зробити Запечений м’ясний рулет з свинячої грудинки в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Свиняча грудинка 1 кг
1/2 год л перець горошок
1 год л насіння коріандру
Сіль 15 г на 1 кг сировини 50/50 (сіль поварена – 7,5 г, сіль нитритная 0,6% – 7,5 м )
Сухий часник – 0,5 ч. л.,
Хмелі-сунелі – 0,5 ч. л.
Суха аджика – 1 ч. л.
Паприка – 1 ч. л.
Аджика – 2 ст. л.

Запечений м’ясний рулет з свинячої грудинки в духовці покроковий рецепт

1. подрібнити В ступці перець горошком і насіння коріандру. 🔹У мисці змішати кухонну сіль, нитритную сіль, сухий часник, хмелі-сунелі, суху аджику і паприку. 🔹Свинячу грудинку добре промити, обсушити і зрізати шкіру. Розрізати в довгий пласт.

2. Зверху зробити надрізи. Гарненько відбити молоточком з двох сторін. 🔹Натерти спеціями зі всіх сторін. 🔹Згорнути в рулет. Намагайтеся скручувати щільніше. 🔹Обв’язати ниткою. Загорнути в харчову плівку. 🔹Прибрати в холодильник на сутки.

3. Змастити аджикою. Вставити щуп від термометра. 🔹Готувати при 100° C, до досягнення всередині рулету 70-72°С. На дно духовки не забудьте поставити деко. У мене пішло 3 години. 🔹Дати полежати 15 хвилин. Загорнути в пергаментний папір і фольгу.

4. Залишити до повного охолодження при кімнатній температурі. 🔹Після остигання прибрати в холодильник на ніч. 🔹Який гарний вийшов розріз. 🔹Приємного апетиту! До зустрічі у нових рецептах.

Відео рецепт 👇