Ніжний паштет з курячої печінки в домашніх умовах

Паштет як у бабусі. Головне: сильний вогонь і запечатати печінку. Всередині вона залишається рожева, сам паштет теж приємного кольору! Як зробити Ніжний паштет з курячої печінки в домашніх умовах рецепт простий.

Інгредієнти

✔️Куряча печінка половинками очищена від жилок: 300 гр
✔️ріпчаста Цибуля: 1 шт
✔️вершки жирні/ Маскарпоне/можна і 20 %: 100 гр( просто чим жирніше, тим яскравіше вершкове післясмак)
✔️сіль, перець, сушений чебрець, ложечка коньяку
✔️вершкове масло для смаження 20 гр + рослинна олія :25 гр також для смаження.

Ніжний паштет з курячої печінки в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Розігріти сковороду, з’єднати вершкове і рослинне масло. Викласти печінку і обсмажити на сильному вогні по хвилині до запечатування. Печінка буде всередині з кров’ю. Викласти печінку відпочити, в сковороді на середньому вогні обсмажити нарізану цибулю до рум’яного кольору і м’якості, періодично помішуючи (5 хвилин).

2. Знову повернути в сковороду печінку, посолити, поперчити, додати коньяк і обсмажити печінку з цибулею і соком, що виділився ще хвилину – півтори на вогні вище середнього, але не на максимуме.

3. Додати вершки, перемішати, дати закипіти. Вимкнути, накрити кришкою і дати постояти 5-7 хвилин. Трохи охолодити і пробити блендером. Подавати на тості з вершковим маслом.

Відео рецепт 👇