Закуска з баклажанів і помідорами

Закуска з баклажанів і помідорами простий рецепт. В минулому році я розсмакувала баклажани. Не те, щоб раніше я їх не їла. Їла. Але без задоволення. А зараз прям тащуся. Загалом, ловіть рецепт смачної закуски з баклажанів.

Інгредієнти

1 баклажан
1 помідор
1-2 ч. л. солодкого соусу чілі
2 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. оливкової олії
сіль за смаком
кінза
кунжут для посипання
пара шматочків смачного білого хліба

Закуска з баклажанів і помідорами покроковий рецепт

1. Баклажан помити, розрізати навпіл, зробити хрестоподібні надрізи, злегка збризнути оливковою олією, накрити фольгою і запекти до готовности.
2. М’якоть вийняти і нарізати на шматочки. Помідор нарізати на дрібні кубики і додати до бакажану. Заправити соусами і маслом.
3. Сіль і гостроту регулюйте за смаком. Посипати зеленню кінзи і кунжутом. Хліб підсмажити на грилі або сковороді і подавати з баклажанами.