Домашні курячі нагетси з філе на сковороді

Як зробити Курячі нагетси з філе в домашніх умовах на сковороді рецепт. Багато хто напевно вважають, що в моїй родині всі харчуються виключно булочками і пирогами))) Ан ні… Курячі нагетси мої діти ох як поважають і обожнюють. Ясна річ, у кожної господині свій рецепт, свої фішки, я ж просто поділюся своїм. В паніровці я ніколи не використовую жодної борошна, все і так добре зчіплюється, а нагетси виходять дуже ніжними і соковитими. Взагалі рецепти випічки НЕ мені писати складніше, тут я зазвичай не дотримуюся граммовкам, не засікаю час, все по-старому «на око».

Інгредієнти

Куряче філе – 2 шт.
Яйце – 1 шт. (велике)
Сіль – за смаком
Копчена паприка – 1/2 ч. л.
Панірувальні сухарі (звичайні з черствого хліба, без спецій)
Кунжутне насіння
Рослинна олія для обсмажування

Домашні курячі нагетси з філе на сковороді покроковий рецепт

1. Філе нарізати на невеликі шматочки, товщиною не більше 1 см Додати сіль, спеції, перемішати і залишити хвилин на 15. Яйце збовтати, в сухарі додати кунжут і перемішати. У сковороду налити рослинне масло, висотою приблизно 3 мм. і добре розігріти, після чого вогонь трохи убавить.
2. Я обсмажую на значенні 7 з 9. Кожен шматочок курки вмочити в яйце, потім добре обваляти в панірувальної суміші з усіх боків і обсмажити на добре розпеченій сковороді по кілька хвилин з кожного боку до утворення золотистої корочки.
3. Готові нагетси викласти на паперовий рушник для видалення зайвої олії. Після кожної партії, масло в сковороді рекомендую міняти, тоді нагетси не будуть горіти і будуть красивого цвета.