Стейк тако з овочами Гордона Рамзі

Як смачно зробити Стейк тако з овочами Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Тако з стейка “Техас хангер” з піко де галло.

Інгредієнти

1 стейк на кістці
Кошерна сіль
Мелений чорний перець
Оливкова олія
1 nopal (кактусова подушечка), очищений
1 маленька червона цибулина, нарізана кубиками
1 лайм
1 чилі фресно, нарізаний кубиками
3 цибулини зеленого цибулі, очищені від коріння, нарізані товстими скибочками
1 пучок кінзи, дрібно нарізаною
1 помідор, нарізаний кубиками
1 зубчик часнику, дрібно нарізаний
1 авокадо, нарізаний товстими скибочками
4 блакитних кукурудзяні коржі
Мексиканські вершки або сметана

Стейк тако з овочами Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Розігрійте гриль або сковороду-гриль на сильному вогні разом з чавунною сковородою. Щедро посоліть і поперчіть стейк і обваляйте його в будь-яких приправах, що залишилися на тарілці. Як тільки стейк нагріється, додайте в сковороду пару столових ложок олії і обсмажте його. Нахиліть сковороду так, щоб стейк був на одному рівні з краєм сковороди, дозволяючи йому обсмажуватися з двох сторін одночасно, приблизно по 2 хвилини з кожного стороны.
2. Приправте nopal сіллю і збризніть оливковим маслом. Викладіть його прямо на гриль (або сковороду для гриля) і обсмажуйте близько 2 хвилин з кожного боку. Покладіть червоний цибулю в миску і посипте цедрою лайма, потім вичавіть сік з половини лимона і додайте фресно.
3. Додайте приблизно 1 столову ложку оливкової олії і перемішайте. Додайте зелений лук, близько ⅔ кінзи і трохи оливкової олії, а потім нарізані кубиками помідори і часник. Приправте сіллю і перцем і перемішайте ложкою – це ваш піко де галло. Як тільки просмажений стейк буде, вийміть його з форми, перекладіть на решітку для охолодження і полийте стейк соком.
4. Зніміть nopal з гриля і наріжте кубиками, перш ніж додавати в піко де галло. Нарешті, злегка підсмажте тортилії на грилі, перш ніж помістити їх в підставки для тако, щоб вони застигли в правильній форме.
5. Викладіть приблизно ¼ чашки піко де галло на кожну корж, перш ніж нарізати стейк товстими скибочками. Зверху викладіть ще трохи піко де галло, а потім кілька скибочок авокадо. Зверху викладіть вершки, вичавте лайм і посипте кинзой.