Бургер «Теріякі»

Як смачно зробити Бургер «Теріякі» простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

На 2 порції:

200 г яловичого фаршу
2 скибочки бекону, нарізка (за бажанням)
2 скибочки сиру (використовувала сир гауда)
Соус:
15 г соусу теияки
15 г кетчупу
2 ч. л. солодкого соусу чілі
1/3 ч. л. крохмалю
25 г цибулі
2 булочки для бургерів
4 ч. л. майонезу
2 ч. л. кетчупу
пололвина помідора
2 ст. л. колечок зеленого цибулі

Бургер «Теріякі» покроковий рецепт

1. Фарш посолити, поперчити, добре вимішати і відбити про дно миски. Сформувати бургери, змастити рослинним маслом, загорнути кожен в харчову плівку і помістити на декілька годин в холодильник для стабілізації. Приготувати соус. Цибулю посікти як можна дрібніше і перетерти з дрібкою солі. В ковшике змішати кетчуп, соус теріякі, соус чилі, крахмал.
2. В останній момент додати цибулю, перемішати. при постійному помішуванні довести до кипіння і проварити хвилинку до загустіння. Дно пиццепечки або деко вистелити папером для випічки. Думаю, можна і в мультиварці на випічці готувати. Викласти на папір смужки бекону і бургери. Температура 200 °C. Як тільки бекон зменшиться в обсязі, змастити його соусом.
3. Як тільки бургери підсмажаться знизу, перевернути їх, щедро змастити соусом і запікати до готовності. На готовий гарячий бургер викласти сир. Булочки підсушити з внутрішнього боку до рум’яної скоринки, остудити, змастити сумішшю майонезу і кетчупа.

4. Посипати колечками зеленого лука. Викласти на булочку скибочку бекону, слайсы помідора, бургер, накрити другою половиною булочки і подавати. Смачно до одури!!!