Біляші з мясом на дріжджовому тесті на сковороді дуже смачні

Як зробити Біляші з м’ясом на дріжджовому тесті на сковороді дуже смачні домашні рецепт простий! Це моє найулюбленіше просте і швидке дріжджове тісто на піцу, хачарури, пиріжки та пироги! Випічка в духовці і на сковорідці з ним 🔥Дуже смачне і так просто готується, відразу зберігайте його, щоб не втратити, рецепт На Століття!

Інгредієнти

Для тесту:
7-10 р швидких сухих дріжджів,
375-400 р г борошна,
250 мл теплої води,
10 г солі,
20 г цукру,
60 мл растител масла.

Для начинки:
500 г свинини (або іншого м’яса),
250 цибулі,
сіль, перець

ростить масло для смаження.

Біляші з м’ясом на дріжджовому тесті на сковороді дуже смачні покроковий рецепт

1. Приготування тіста. Змішати в мисці теплу воду, дріжджі і цукор, залишити в теплому місці на 10-15 хв до утворення пишної піни. Додати сіль і почати поступово вмішувати просіяне борошно. Паралельно з борошном вводити частинами ростить масло. Тісто замішувати не менше 10 хв. Якщо робите в міксері або хлібопічці -для вимішування достатньо 2 минут.
2. Має вийти м’яке, ніжне, злегка липковатое тісто. Якщо тісто дуже липке навіть після 10 хвилинного замісу, додайте трохи борошна. Змастити тісто ростить, маслом, скласти в посуд, накрити харчовою плівкою і поставити в тепле місце на 1 годину. Воно має добре підійти і збільшитися в об’ємі в 2-3 рази. Готуємо начинку.
3. М’ясо та цибулю перекрутити в м’ясорубці, додати сіль і перець за смаком, можна додати зелень, все перемішати. Готовий фарш накрийте кришкою і приберіть в холодильник до початку ліплення беляшей.

Відео рецепт 👇