Кляр для смаження на сковороді

Як зробити Кляр для смаження на сковороді простий рецепт для риби і всього іншого.

Інгредієнти

✔️ 100г Борошно (якщо бажаєте отримати більш легку консистенцію смаження, то використовуйте рисову борошно)
✔️ 240мл або дуже холодної газованої води або пиво.
✔️ Сіль або цукор в залежності від того що повинні смажити.

Кляр для смаження на сковороді покроковий рецепт

1. Додавайте рідину поступово, збиваючи ручним віночком. (консистенція не повинна бути занадто рідкою) Олія повинна бути попередньо добре разогрето.
2. Не поспішайте смажити. Переконайтеся, що масло досягла 170 градусів. ( якщо масло не буде досить гарячим, воно вбереться у ваші ингредиенты.

3. Таким чином позбавить їх бажаної хрусткої консистенції. В моїх кольорах моцарелла і анчоуси в масле.