Брускетта з карамелизованной грушею, інжиром, нектаринами і сиром брі

Брускетта з карамелизованной грушею, інжиром, нектаринами і сиром брі простий рецепт.

Інгредієнти

– чіабатта
– сир брі з цвіллю
– інжир
– груша
– нектарин
– вершкове масло
– цукор 2-3 ч. л

Брускетта з карамелизованной грушею, інжиром, нектаринами і сиром брі покроковий рецепт

1. Чіабатту розрізаємо на тонкі шматочки і обсмажуємо на сухій сковороді. Фрукти і сир брі нарізаємо не дуже тонко.

2. На розігрітій сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла, додаємо цукор, перемішуємо і відразу ж акуратно викладаємо нарізані фрукти. Смажимо з 2х сторін. Фрукти можуть бути будь-які за вашим вкусу.

3. Потім на чіабатту викладаємо сир, зверху гарячі фрукти вони злегка расплавят сир. Зверху можна ще посипати мигдальне стружку або подрібнений волоський орех.

Відео рецепт 👇