Конвертики з лаваша з тунцем і яйцем

Як зробити Конвертики з лаваша з тунцем і яйцем рецепт простий – один з моїх улюблених🔥🔥🔥 Зберігайте, щоб не втратити❤І дякую за лайки ❤ в підтримку моєї роботи❤ Ці швидкі пиріжечки зручно брати в дорогу, зручно тримати в руці – нічого не падає в тарілку, та й просто – це дуже смачно😋👍Гортайте карусель фотографій вліво , там покроково позначені етапи згортання конверта👌 ⠀Отже, як я готую КОНВЕРТИКИ з ЛАВАША з начинкою?😍😍😍Начинки можна робити різні: і крабові палички, сир з шинкою, і картоплю з сиром, експериментуйте😍

Інгредієнти

Пишу повну порцію, але на сніданок готую половину порції (для 2 осіб)
⠀банку консервованого тунця (сайри і т. п.)
⠀4 варених яйця
⠀2 середніх помідора за бажанням
⠀кріп
⠀можна додати тертий сир
⠀упаковка вірменського лаваша

у мене був тунець, яйця, сир, цибулю і зелень

Для соусу: змішати сметану (або майонез), гірчицю, трохи солі.

Конвертики з лаваша з тунцем і яйцем покроковий рецепт

1. Яйця і рибу розім’яти виделкою, помідори нарізати дрібним кубиком, кріп теж дрібно порубати. Все змішати з соусом. ⠀Лаваш розрізати на смуги, шириною приблизно 10 см, довжиною приблизно 20 – 30 див. Можна на свій смак робити їх ширше – вже, з – за цього вони вийдуть більше – меньше.

2. На кожну смужку лаваша у одного краю викладати приблизно 1 столову ложку начинки у вигляді умовного трикутника (гортайте фото ліворуч) і згортайте, щоб кожен новий виток лаваша оплетал начинку з різних сторон.

3. Після згортання першого конверта, ви все зрозумієте👌 ⠀

4. Обсмажити готові конверти або на злегка змащеній олією сковороді, або сухой👌