Слабосолона червона риба сьомга з коньяком і кропом

Слабосолона червона риба сьомга з коньяком і кропом простий рецепт. Предвосхищаю питання навіщо тут коньяк? Так, можна обійтися без алкоголю, смак теж буде прекрасний. Але завдяки міцному алкоголю рибне філе виходить трохи щільніше, краще тримає форму, яскравіше виявляє смак. Ні, у готовому блюді присмаку алкоголю немає. Ніхто від нього не запьянеет. Так, замість коньяку можна використовувати будь-міцний алкоголь, віскі, ром, горілку.

Інгредієнти

У мене 700 г філе сьомги на шкірі
Коньяк 15 мл
Сіль 2 ст. л.
Цукор 2 ст. л.
Кріп 5-6 гілок

Слабосолона червона риба сьомга з коньяком і кропом покроковий рецепт

1. Рибу покласти у форму шкірою вниз. Полити коньяком, посипати цукром і сіллю, покласти укроп.

2. Накрити плівкою і прибрати в холодильник на сутки.

3. насправді вже через 5-6 годин можна пробувати, але смачніше всього просолится через добу 👌

Відео рецепт 👇