Паштет з курячої печінки і грибів шампіньйонів

Як зробити смачний Паштет з курячої печінки і грибів шампіньйонів рецепт простий 🔥 ⠀ Не забувайте ❤️ і зберігайте рецепт, щоб не втратити! ⠀ Всі хто його спробував хоча б раз, байдужим не залишився! Ніжний, вершковий смак👌Якщо ви не любите гриби, то їх там точно не відчуєте, краще один раз спробувати, ніж сто разів почути😉

Інгредієнти

Для паштету:
500 гр. Печінки курячої
2 шт. Цибулини середньої
3 зубчики часнику
20 гр. вершкового масла
350 гр. печериць
Гілочка чебрецю
Сіль, перець Чилі
150 гр. Сирного сиру (Філадельфія, альметте, хохланд)

Паштет з курячої печінки і грибів шампіньйонів покроковий рецепт

1. Обсмажуємо гриби на оливковій олії (олії) пару хвилин, щоб вони ужарилися. ⠀ Потім додаємо цибулю і смажимо до золотистого кольору.(вогонь регулює самі, щоб не підгоряло). ⠀ Кладемо гілочку чебрецю (розмарину або сухих трав на ваш смак) і перець Чилі. ⠀ В середину викладаємо печінку (я ріжу, щоб швидше приготувалася) і обсмажуємо до рум’яної скоринки. ⠀

2. Потім додаємо вершкове масло і часник, перемішуємо. ⠀ Накриваємо кришкою і тушкуємо на середньому вогні 5-7 хв. До готовності печінки. ⠀ Солимо в самому кінці, коли відключили плиту.

3. Даємо охолонути і перекладаємо в блендер. Додаємо сир і добре Збиваємо до гладкої консистенції. ⠀ Чим потужніший блендер тим більше гладка; консистенція паштету вийде і тим смачніше! ⠀ Приємного апетиту🙌

Відео рецепт 👇