Курячі рулетики з грибами, оливками і вершками

Як смачно зробити Курячі рулетики з грибами, оливками і вершками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

2 курячих філе / по 200-250 г кожна
4 скибочки бекону
1 цибулина
3-4 великих шампьона / близько 200-250 р
10-12 оливок
50 г твердого сиру
100-150 мл вершків 20%
сіль, перець за смаком
2 ложки оливкової олії

Курячі рулетики з грибами, оливками і вершками покроковий рецепт

1. Лук і шампіньйони почистіть і поріжте дрібними кубиками. На сковороді розігрійте ложку оливкової олії і обсмажте спочатку цибулю до золотистого кольору, а потім печериці протягом 5-10 минут.
2. Духовку розігрійте до 180 градусів, форму змастіть маслом. Куряче філе відбийте, посоліть і покладіть зверху кожного по 2 скибочки бекона.
3. Викладіть на філе (не з боку бекону) печериці, цибулю і маслини, скрутіть в рулетики, щоб залишався бекон сверху.
4. Викладіть рулетики у форму, зверху викладіть решту начинку або маленькі гриби. Запікайте 30-35 хвилин. Додайте вершки і натертий сир, залиште в духовці ще на 5-7 минут.