Мясний рулет з фаршу свинини з начинкою яйцем в духовці

Якщо ви давно мрієте приготувати на сімейне торжество якесь смачне, красиве і цікаве блюдо, м’ясний рулет на гаряче – ідеально підійде! Як приготувати нереально смачний М’ясний рулет з фаршу свинини з начинкою яйцем в духовці рецепт простий 🍖 Звичайно, це не найшвидший і не самий простий рецепт, але ваші старання окупляться з лишком, коли подруги будуть просити рецепт, а рідні – добавки 🤗 Зберігайте піст, скоро свята, рецепт точно стане в нагоді 😉📌

Інгредієнти

Інгредієнти (на 5-6 порцій):
Білий хліб — 70 р
Молоко — 50 г
Фарш домашній — 1 кг
Сіль, перець — за смаком
Яйце (С1) — 7 шт.
Цибуля ріпчаста — 100 р
Рослинне масло — для змазування
Зелень для подачі

М’ясний рулет з фаршу свинини з начинкою яйцем в духовці покроковий рецепт

1. У хліба зрізати скоринки, залити молоком і дати настоятися 10 хвилин. Хліб прокрутити через м’ясорубку з цибулею або пробити блендером. Хлібну масу змішати з фаршем, додати 1 яйце і спеції за смаком. Фарш добре вимісити, 5 яєць зварити вкрутую.

2. Вафельний полотно змочити водою і розстелити на столі. На рушник викласти фарш у формі прямокутника. В центр в один ряд викласти яйця і за допомогою рушника сформувати рулет.

3. Затиснути краю і викласти виріб на змащене олією деко швом вниз. Змастити рулет збитим яйцем і запекти в духовці при температурі 180 градусів протягом 30-40 минут.

4. Готовий рулет розрізати на порційні шматки і прикрасити зеленью.

Відео рецепт 👇