Кабачкові оладки з гречкою

Кабачкові оладки з гречкою на сковороді простий рецепт 💚 Самі незвичайні і корисні оладки у вашій кулінарній життя 😋

Інгредієнти

кабачки молоді — 3-4 шт.;
гречана крупа — 100 гр. або
гречка відварна — 300 гр.;
яйце куряче — 1 шт.;
пшеничне борошно — 100 гр.;
часник — 2 зубчики;
петрушка або кріп — кілька гілочок;
сіль і перець за смаком;
рослинна олія для смаження.

Кабачкові оладки з гречкою покроковий рецепт

1. відварюємо Гречку: промиваємо, заливаємо водою у співвідношенні 1:2 і варимо до готовності 15-20 хвилин; З кабачка чистимо шкірку і натираємо на крупній тертці. Обов’язково віджимаємо масу і зливаємо весь сік;
2. Зубчики часнику очистити, дрібно ріжемо або пропускаємо через прес; Зелень промиваємо і подрібнюємо; В мисці з’єднуємо кабачок натертий, гречку, яйце, часник і нарізану зелень;
3. Солимо і перчимо, додаємо борошно і все ретельно перемішуємо; Викладаємо по столовій ложці маси на добре розігріту сковороду з рослинним маслом і смажимо оладки з двох боків до хрусткої скоринки апетитною. Подаємо зі сметаною, можна посипати зеленью.