Батат запечена в духовці з соусом дзадзаки

Як смачно зробити Батат запечена в духовці з соусом дзадзаки простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже смачно виходить, сподобається малюкам та їх батькам 😋

Інгредієнти

• батат великий 2 шт
• Сметана 2 ст л
• огірок-1/2 шт
• рослинна олія (оливкова) 3 ст л
• приправи / спеції
• кріп

Батат запечена в духовці з соусом дзадзаки покроковий рецепт

1. Батат помити, очистити, нарізати брусочками (я використовувала фігурний ніж).
2. Полити олією, посипати спеціями (у мене сушений часник, трави, солодка паприка, сіль, добре перемешать.

3. Викласти на деко застелений пергаментів і відправити в духовку на ~30 хвилин при 200°С (через 15 хв від початку запікання перемішайте або переверніть батат).

4. Щоб приготувати соус: покладіть в чашу блендера сметану, огірок, зелень і спеції, подрібніть – готово.

Відео рецепт 👇