Баклажани смажені на сковороді з часником смачно і швидко

Як зробити Баклажани смажені на сковороді з часником смачно і швидко і просто рецепт. Олена дивіться яка краса літня пора, закуска за 20 хвилин з наших улюблених синеньких я б сказала це сама досконалість до шашлику, добавка до вечері, на святковий стіл наші улюблені синенькі подивіться яка краса якими ароматні і апетитні. Готується швидко але і також швидко з’їдається принадність. Хочу щоб ви обов’язково приготували за нашим рецептом все просто і дуже смачно Поїхали!!!!

Інгредієнти

Крохмаль 2 ст. л.
Олія рослинна 150 мл л.
Лимонний сік 1 ст. л.
Часник 2 зуб.
Кінза 1 пучок.
Сіль 1 трісок.
Баклажани 4 шт – 800 гр
Солодкий гострий соус 2 ст. л.

Баклажани смажені на сковороді з часником смачно і швидко покроковий рецепт

1. З баклажан знімаю шкірку. Ставлю сковорідку, включаю і у нас поки масло нагрівається. Ми з вами поріжемо баклажана в’язати буду за середнім таким половинками викладаю в миску, щоб баклажани не втратили колір сбрызну їх соком лимона буквально одну-дві столові ложечки, перемешаю присипаючи крохмалем можна картопляний взяти у мене кукурудзяний щоб у нас пішла зайва волога і щоб утворився такий легкий кляр.

2. Невелику кількість 1-2 столові ложечки! Як тільки масло добре прогрілася трохи присаливаю сковородочку щоб баклажани наші не прилипли, викладаю температура обжарювання трохи вище середньої. Не викладають всі одразу, тому що нам потрібно їх обсмажити до золотистої скоринки що-б вони саме смажилися як тільки вони у нас обжарились до золотистої скоринки їх перевертаю. Дуже рум’яні, температура висока для того, щоб вони не вбирали в себе багато жиру, готуються вони дуже швидко буквально одну хвилину на одній стороні і такий же час із зворотного боку я їх обсмажую моментально все. Такі м’які!

3. Давайте подивимося які у нас вийшли бубочка, вони досить щільні, в той же час м’які такі однакові, тобто вони у нас повністю готові, заправляючи їх гострим соусом, гостро-солодким соусом, сіль я більше додавати не буду достатньо буде ось таких заправок, які ми зараз з вами зробимо, видавлюю пару зубчиків часнику і нарізаю зелень. Взяла багато кінзи звичайно зелень беріть по своєму смаку но.

4. Кінза дуже вдало поєднується з баклажанами, великий пучок, взяла, нарізаємо дрібно баклажан, у мене під охололи викладаємо в салатник, заправляю кінзою добре присипаю і перемішую акуратненько вилочкою. БОКЛАЖАНЫ наші готові, дам їм повністю охолонути поставлю в холодильник, рівно на 1 годину і милості прошу до нашого столу.