Човники з лаваша з фаршем, перцем і помідорами

Як зробити смачні Човники з лаваша з фаршем, перцем і помідорами в духовці рецепт просой. Це щось неймовірно смачне 😋⁣⁣⠀ я використовував фарш з яловичини і свинини, щоб знизити калорійність страви, використовуйте чисто яловичий фарш з пісного м’яса.⁣⁣⠀ ⠀ Обов’язково зберігайте, діліться рецептом з друзями і готуйте з задоволенням!⁣⁣⠀

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр:⁣⁣⠀
239.6/16.9/11.7/16.1⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
Фарш – 300 г⁣⁣⠀
Болгарський перець – 100 г⁣⁣⠀
Помідор – 160 г⁣⁣⠀
Ріпчаста цибуля – 130 г⁣⁣⠀
Часник – 2 зубчики⁣⁣⠀
Кисло-солодкий соус б/цукру (посилання в шапці профілю)⁣⁣⠀
Сіль, перець, паприка і прованські трави – за смаком⁣⁣⠀
Лаваш – 140 г (1.5 листа)⁣⁣⠀
Міні моцарелла – 45 г (6 шт)⁣⁣⠀
Жовток – 1 шт⁣⁣⠀
Зелень⁣⁣⠀
Оливкова олія – для смаження⁣⁣⠀

Човники з лаваша з фаршем, перцем і помідорами покроковий рецепт

1. Обсмажити на оливковій олії нарізану кубиками ріпчасту цибулю протягом 5 хвилин.⁣⁣⠀ Додати болгарський перець і помідор, видавити часник. За смаком посолити, поперчити, додати солодку паприку і прованські трави. Перемішати.⁣⁣⠀
2. Закласти фарш, прогріти, додати кисло-солодкий соус, перемішати. Продовжити готувати ще протягом 10 хвилин.⁣⁣⠀ ⠀З лаваша підготувати три човники. Згорнути краї всередину. Кінці закріпити зубочистками.⁣⁣⠀
3. Викласти човники на деко, заповнити начинкою. Краї змастити жовтком, в центр викласти по парі кульок міні моцарелли.⁣⁣⠀ Відправити в розігріту духовку на 15 хв при 180°.⁣⁣⠀ Подавати прикрасивши зеленню.⁣⁣⠀

Відео рецепт 👇