Запечений рулет зі свинячої грудинки в духовці

Рулет з свинячої грудинки! Чудова м’ясна закуска!😋 Як зробити запечений рулет зі свинячої грудинки в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Грудинка -1 кг
Сіль – 2,5 ч. л.
Мускатний горіх – 1/2 ч. л.
Червоний мелений перець – щіпка
Чорний мелений перець -1/2 ч. л.
Суха аджика – 1 ч. л.
Часник -2 зубчики

Запечений рулет зі свинячої грудинки в духовці покроковий рецепт

1. У мисці змішати сіль, мускатний горіх, червоний перець, чорний перець, суху аджику, часник і гірчицю. 1 кг грудинки добре промити і обсушити. Можна трохи підморозити, щоб краще нарезать.

2. М’ясо нарізати великим пластом. Добре натерти спеціями. Скрутити в рулет, обв’язати ниткою. Загорнути рулет у харчову пленку.

3. Прибрати в холодильник на 8-10 годин. Готувати при 200°С за 60 хвилин. Перевернути і готувати ще 10 минут.

4. Після остигання прибрати в холодильник на ніч. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇