Італійський соус песто з яйцем

Як смачно зробити Італійський соус песто з яйцем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Яєчне песто для пасти і бутербродів

Інгредієнти

1 яйце круто
1 ст. л. оливкової олії
жменю зелені (використовувала базилік і петрушку)
15 г тертого пармезану
2 ст. л. кип’яченої води
сіль, перець
часник за бажанням (у мене без)
200 г макаронних виробів
сухий часник, сухий базилік

Італійський соус песто з яйцем покроковий рецепт

1. Помістити всі складові в подрібнювач і пюрировать в гладку пасту. Довести песто до смаку.

2. Відварити у підсоленій воді з додаванням часнику і сухого базиліка локшину. Воду злити, залишивши зовсім небагато на дне.

3. Заправити локшину яєчним песто і розмішати. Смачно до безобразия!