Тарталетки з паштетом і журавлинним джемом

Як зробити Тарталетки з паштетом і журавлинним джемом. Паштет і джем робимо швиденько ввечері, відправляємо на стабілізацію на ніч у холодильник і вранці збираємо закуску офигенную за 5 хвилин. Цього замісу вистачить на 25 шт невеликих тарталеток.

Інгредієнти

для паштету:
Печінка куряча 500 г, цибуля ріпчаста середній 1 шт, морква 200 г, вершкове масло 100 г, вершки 10% – 250 мл, сіль, перець, мускатний горіх за смаком.

Для джему:
Журавлина з/м 300 г, вода-30 г, цукор 50 г, крохмаль кукурудзяний 5 р.

Тарталетки з паштетом і журавлинним джемом покроковий рецепт

1. На вершковому маслі обсмажуємо печінку 2-3 хвилини, додаємо нарізану моркву і цибулю – смажимо ще 3 хвилини. Заливаємо вершками, додаємо спеції і тушкуємо під кришкою ще 4 хвилини. Всі пробиваємо блендером до однорідності і прибираємо на ніч холодильник.
2. Для джему:
Журавлину розморозити, прогріти в сотейнику з водою до закипання, додати цукор з крохмалем перемішані і варити 3-5 хв, помішуючи, до загустіння і розчинення сахара.
3. Все. Збірка: тарталетка, паштет, джем і прикрасити фундуком обжаренным.