Домашні корн доги з крабових паличок і сиру

Як зробити Домашні корн доги з крабових паличок, сиру в панірувальних сухарях рецепт простий. Модна альтернатива традиційному хот-догу. Це максимально смачно і просто!!! Відмінне ласощі для посиденьок з друзями за грою в приставку або переглядом улюбленого фільму! Крабові палички… ну покажіть мені того дивака, який їх не любить 🙂 В моєму раціоні вони рідко з’являються. Але пару-трійку раз на рік я купую упаковку на випадок якогось салату” ну це якщо по класиці, а сьогодні я запропоную вам цікавий і смачний рецепт з цим інгредієнтом, записуйте, запам’ятовуйте, поїхали🙌

Інгредієнти

🦀крабові палички-500 г
🧀сир(у мене чеддер)-200 р
🥚яйце куряче— 3-5 шт.
🍚борошно пшеничне-200 г
🍞панірувальні сухарі- 200г
💧вода для консистенції
🧂сіль,перець за смаком

Домашні корн доги з крабових паличок і сиру покроковий рецепт

1. Крабову паличку нанизуємо на дерев’яну шпажку, потім в слайс сиру Робимо кляр для фритюру: яйце змішуємо з борошном, солимо і перчимо, додаємо трохи теплої води, щоб вийшла консистенція сметаны.
2. Обволікає крабову паличку в кляр і панірування і смажимо у фритюрі до золотистого кольору. Готові корн доги перекласти на тарілку, застелену паперовою серветкою, щоб прибрати надлишок жира.
3. І подавати до столу з соусом до смаку. Подавайте корн-доги краще гарячим, коли у нього приголомшлива ароматна хрустка скоринка. Приємного апетиту і до нових смачних встреч.