Бутерброд Сендвіч з куркою, беконом і сиром моцарелою

Бутерброд Сендвіч з куркою, беконом і сиром моцарелою простий рецепт.

Інгредієнти

– курка філе стегна – 600 гр
– багет – 2 шт
– листя салату або пекінська капуста
– цибуля червоний
– рукола
– огірок свіжий
– бекон сирокопчений
– сир моцарелла в кульках
– гострий перець за бажанням
– копчена паприка – 2 ч. л
– сіль/перець – 0,5 ч. л
– сухий часник – 1 ч. л
– олія рослинна (соняшникова) – 3 ст. л
– майонез – 4 ст. л
– кетчуп – 4 ст. л
– гірчиця – 1 ст. л
– огірки мариновані – 4 шт корнішони середні)
– розсіл від огірків – 3 ст. л

Бутерброд Сендвіч з куркою, беконом і сиром моцарелою покроковий рецепт

1. В глибокій ємності замариновываем спеціями філе стегна. Додаємо паприку, сіль, перець, сухий часник, масло і перемішавши залишаємо на 30 хвилин. Для соусу змішуємо майонез, кетчуп, гірчицю, дрібно нарізані мариновані огірки і додавши розсіл від огірків перемішуємо до однородности.

2. Курку і обсмажуємо бекон на решітці гриль і прибираємо в окрему тарілку. Так само на решітці обсмажуємо багет нарізану на 4 частини і розрізаний вздовж.
Далі збираємо сендвіч в будь-якому порядку і на ваш будь-якому складі вкус.

3. Сендвіч для зручності загортаємо у фольгу як шаурму, так він буде тримати форму і не розвалиться. Так само зручно буде їсти. Смачний сендвіч готовий, приємного аппетита.

Відео рецепт 👇