Закуска з шпрот, яєць і картоплі

Як смачно зробити Закуску з шпрот, яєць і картоплі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ох, друзі, у нас така зараз холодно в Якутії🙈, просто Льодовиковий період на максималках, весь січень -50-60…Хрещенські морози у розпалі! Пишіть як у вас з погодою, зігрівайте своїми температурами, вони в будь-якому випадку тепліше, ніж у нас😄☀️❄️
В таку погоду сидіти вдома в теплі і готувати – саме те! Якщо ви любите Шпроти, то цей рецепт для вас. Можна приготувати ввечері і за переглядом фільму з часниковими грінками поїсти або на сніданок саме те!👏 Оригінальна і смачна закуска!

Інгредієнти

Шпроти 1 баночка
3 яйця
1-2 картоплини
невелика цибулина
зелень
сіль-перець за смаком
2 ст. л. сметани або майонезу
Для подачі грінки або крекер

Закуска з шпрот, яєць і картоплі покроковий рецепт

1. Шпроти розминаємо виделкою (масло з баночки не використовуємо), додаємо відварені яйця і відварну картоплю , протерті на тертці, додаємо дрібно нарізану цибулю і зелень. Солимо, перчимо, заправляємо майонезом, перемешиваем.

2. Багет (хліб, батон) змащуємо тонким шаром вершкового масла й обсмажуємо на сухій сковороді з двох сторін, можна протерти готовий хліб чесноком.

3. Додаємо закуску, можна подати солоні огірочки. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇