Бутерброд сендвіч з фрикадельками з сиром моцарелла Гордона Рамзі

Як смачно зробити Бутерброд сендвіч з фрикадельками з сиром моцарелла Гордона Рамзі простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

1 невелика цибулина, очищена і нарізана дрібними кубиками
2 зубчики часнику, очищених і дрібно нарізаних
Оливкова олія для смаження
1 ч. л. сушених пластівців чилі
500 г яловичого фаршу
75 р свіжих панірувальних сухарів
3-4 столові ложки молока
4 ролу з підводним човном чи хот-догом
2 порваних кульки сиру моцарелла
Морська сіль і мелений чорний перець

ДЛЯ САЛЬСИ
3 помідора, дрібно нарізані
½ червоної цибулини, очищеного і дрібно нарізаною
1 столова ложка подрібненого коріандру
1 ч. л. білого винного оцту
Щіпка цукру

ПОРЦІЇ 4

Бутерброд сендвіч з фрикадельками з сиром моцарелла Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Спочатку приготуйте фрикадельки. Обсмажте цибулю і часник з приправою на гарячій сковороді, змащеній маслом, близько 5 хвилин, поки вони не стануть м’якими і злегка підрум’яняться, через хвилину чи дві додайте пластівці чилі. Покладіть фарш у велику миску і додайте приправи. Покладіть панірувальні сухарі в окрему миску і змочіть молоком.
2. Додайте приправу, потім додайте панірувальні сухарі і цибульну суміш у фарш і добре перемішайте. Мокрими руками сформуйте з фаршу великі кульки шириною близько 4 див. Перекладіть на злегка змащену маслом тарілку або деко і охолодіть протягом 30 хвилин до застывания.
3. Налийте трохи олії в сковороду і готуйте фрикадельки на середньо-слабкому вогні з додаванням невеликої кількості олії близько 10 хвилин, поки вони не підрум’яняться зовні і не просмажаться повністю. Відкладіть в сторону, щоб відпочити. Тим часом з’єднайте всі інгредієнти для сальси і добре перемішайте. Залиште в стороне.
4. Розігрійте гриль до середньої температури. Булочки розріжте навпіл і обсмажуйте нутрощі протягом декількох хвилин до золотистого кольору. Зніміть з гриля і викладіть фрикадельки на половину нарізаних булочок, вдавлюючи їх у хліб. Ложкою полийте будь-які кулінарні соки з форми для фрикаделек.
5. Посипте фрикадельки моцарелою і поставте під гриль, щоб сир розплавився. Після того, як він розтане, викладіть зверху сальсу і зробіть бутерброд разом з рештою половинками підсмажених булочок. Подавайте ще теплим, додавши трохи сальсы.