Кукурудзяні коржі на сковороді з йогурту

Як смачно зробити Кукурудзяні коржі на сковороді з йогурту простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Це дуже смачні БЕЗ ГЛЮТЕНУ коржі, які ідеально підійдуть на сніданок 🍳 і не тільки 👌 я люблю їх подавати з сиром + сметана, а ще відварною картоплею, ну або з черемшею 🔥

Інгредієнти

450 гр натурального йогурту 1,5%, можна замінити як кефір
100 гр сметани
2 с л цукру
0,5 с л солі
1 год л соди
1 яйце
300 гр кукурудзяного борошна

Кукурудзяні коржі на сковороді з йогурту покроковий рецепт

1. Змішуємо йогурт, цукор, сіль і соду і залишаємо на пару хвилин. Додаємо сметану, яйце, перемішуємо і додаємо борошно, перемішуємо до однорідної массы.

2. Тісто виходить м’яким і липким, формуємо коржі з допомогою вологих рук (краще поставити поруч яку ні будь тару з водою, і змочувати руки перед кожною коржем).

3. Форма може бути у вигляді пиріжків або кругла у вигляді міні коржів. Обсмажуємо на сковороді на олії, на вогні менше середнього з двох сторін і подаємо до столу 👏 до Речі ще можна їх запекти в аерогрилі без масла 🔥

Відео рецепт 👇