Азербайджанські кутаби з сиром і сиром на сковороді

Як приготувати смачні азербайджанські кутаби з сиром і сиром на сковороді рецепт. Відмінний варіант легкого обіду або закуски на великий родинний стіл.

Інгредієнти

На 4 кутаба середнього розміру.

Для тіста:
– борошно пшеничне 250 гр.,
– сіль 1 ч. ложка,
– вода

Для начинки:
– ваш улюблений сир 100 гр.,
– сир 100 гр.,
– сіль,
– зелений лук на ваш смак.

Азербайджанські кутаби з сиром і сиром на сковороді покроковий рецепт

1. Замісити досить круте тісто. Залишити відпочивати під плівкою/рушником на 30-40 хв. Сир натерти на дрібній тертці, додати сир, сіль і дрібно порізану цибулю. Все добре розім’яти вилкой.

2. Тісто розділити на 4 частини. Розкачати в максимально тонкий пласт. Викласти 1/4 начинки на половинку пласта, відступаючи по 1,5 см від краю. Закрити начинку зверху іншою половиною і добре закріпити край.

3. Обсмажити на розпеченій сковороді без олії до рум’яної скоринки. Готові кутаби викласти на блюдо і змастити вершковим маслом. Подавати краще за все з часником і сметаной.