Карамелізований цибулю Гордона Рамзі

Як смачно зробити Карамелізований цибулю Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Всі приправи
1 столова ложка білих насіння кунжуту
2 чайні ложки насіння чорного кунжуту
2 чайні ложки насіння маку
2 чайні ложки сухого подрібненого часнику
2 чайні ложки сушеного подрібненого цибулі
1 чайна ложка морської солі, наприклад, мальдонской

Карамелізований цибулю
2 середніх жовтих цибулини, нарізані скибочками (близько 4 чашок)
Масло каноли (або інша нейтральна мастило)
Кошерна сіль

Для занурення
1 чашка (8 унцій) вершкового сиру
¼ чашка (65g) крем фреша
1 столова ложка (17 мл) сколотин
½ чашки (130 г) дрібно нарізаного карамелізованого цибулі
2-3 столові ложки всіх приправ, плюс ще для посипання
Кошерна сіль
Нарізаний зелений лук

Подача
Картопляні чіпси з ребрами
Шматочки або смужки огірка

Карамелізований цибулю Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Приправи для всього: Змішайте всі інгредієнти в невеликій мисці і спробуйте, додайте приправи за смаком. Суміш можна зберігати в герметичному контейнері до 3 місяців. Карамелизовать цибуля: Розігрійте приблизно 1 столову ложку масла каноли у великій сковороді або сотейнику на середньо-слабкому огне.
2. Як тільки цибуля стане гарячим, додайте його і перемішайте, щоб він покрився. Готуйте, помішуючи кожні 5-10 хвилин, до глибокої карамелізації, приблизно 1 ½ – 2 години. Якщо цибулю в якийсь момент почне підгоряти, трохи зменшіть вогонь і додайте трохи води, щоб розморозити прилиплі до сковороди кусочки.
3. Посоліть і відставте в сторону до повного охолодження. Для соусу: Помістіть вершковий сир в миску середнього розміру і збийте ручним міксером до легкої і пухкої маси. Додайте в крем-фреш і пахту, знову збийте до пишноти. Додайте карамелізований цибулю, всі приправи і дрібку солі і знову взбейте.
4. Спробуйте і додайте приправи по мірі необхідності, перш ніж перекласти на сервірувальну тарілку і посипати приправами і зеленою цибулею. Відмінно подається з овочами або чіпсами з лаваша.
5. ПРИМІТКИ ДО РЕЦЕПТОМ: Для більш м’якого соусу подрібніть половину або весь карамелізований цибулю в пюре за допомогою кухонного комбайна або заглибного блендера, перш ніж додавати його в збиту суміш з вершкового сиру. Якщо у вас залишився карамелізований цибулю, збережіть його, щоб додати бутерброди пізніше на неделе.