Курячий рулет в беконі з сиром і овочами

Гаряче блюдо і закуска на святковий стіл 🎄- КУРЯЧИЙ РУЛЕТ З БЕКОНОМ І ОВОЧЕВИМ ШАРОМ В СИРНО-ЧАСНИКОВОЮ ШУБЦІ з травами! Це дуже смачно, красиво, соковито, ніжно і мега ароматно, аромат сирно-часниковою шубки з травами просто зводить з розуму!🧀🧄 Як зробити Курячий рулет в беконі з сиром і овочами рецепт простий.

Одна з переваг цієї страви в тому, що його можна підготувати напередодні, а буквально за годину до приходу гостей залишиться тільки відправити рулет в духовку. В якості начинки можна використовувати абсолютно будь-які продукти, які вам подобаються – гриби, сир, чорнослив, курагу, моркву і т. д. В моєму випадку рулет із курячого філе в сирній “шубці” з беконом і овочевий прошарком з обсмаженої цибулі з морквою!

Інгредієнти

ДЛЯ ДЕКА 40*27 см:

СИРНИЙ ПЛАСТ:
4 яйця
400 г сиру
200 р сметани
1 ч. л. сухого часнику
1 ч. л. орегано або кропу

НАЧИНКА:
600 г курячого філе
150-200 г бекону (шинки, грудинки)
1-2 моркви (300г)
1-2 цибулини (200г)
2 ст. л. рослинної олії (30 мл)
1/2 ч. л. солі
1/2 ч. л. сухого часнику
1 ч. л. приправи для курки

Курячий рулет в беконі з сиром і овочами покроковий рецепт

1. Курячий шар. Куряче філе нарізати довільно на тонкі пластини, через харчову плівку відбити і натерти сухою сумішшю з солі, часнику і приправу для курки, залишити на столі маринуватися поки готуєте інші слои.
2. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю дрібно нарізати, обсмажити на сковорідці з додаванням рослинної масла.
3. Готуємо сирний корж. У миску викласти яйця, додати часник, трави і сметану, перемішати, додати натертий на тертці сир, перемішати. Масу викласти на деко, застелене пергаментом і змащений олією, відправити в заздалегідь розігріту до 180 С духовку на 20 минут.
4. Корж дістати з духовки, дати пару хвилин охолонути і перевернути на розкладену на столі фольгу, зняти пергамент.
5. Викладаємо начинку. Спочатку викладаємо бекон, він повинен закрити 1/2 коржа, не повністю, далі викладаємо мариновані шари курячого філе і на курячий шар викладаємо по всій поверхні, шар моркви з цибулею, загортаємо разом з фольгою в рулет і відправляємо випікатися в духовку на 50 хвилин при 180 С, після цього часу знімаємо фольгу і запікаємо рулет у відкритому вигляді 10-15 хв при 200 С.

Відео рецепт 👇