Яблучний чатні до мяса

Як смачно зробити Яблучний чатні до м’яса простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Я дуже люблю готувати, але іноді так здорово просто дістати з холодильника вже готову страву і просто його розігріти. До ребер у мене був яблучний соус чатні

Інгредієнти

6 середніх кисло-солодких яблук
2 ст л вершкового масла
4 ст л цукру
2 год л тертого імбиру
2-3 гілочки розмарину
1 маленький гострий перець, дрібно нарізану
1-2 ст л яблучного оцту
1-2 ст л води

Яблучний чатні до м’яса покроковий рецепт

1. Яблука очистити і дрібно нарізати кубиками, розтопити масло, додати в нього імбир, розмарин і гострий перець, обсмажити, помішуючи, 2-3 минуты.
2. Додати яблука, цукор, оцет і воду, перемішати і варити на середньому вогні, помішуючи, близько 15 хвилин, до загусання і м’якості яблок.
3. Вийняти розмарин, перекласти в ємність і зберігати в холодильнику. Подавати до м’ясних страв, сырам