Чебуреки з фаршем, цибулею м сиром і помідорами

Чебуреки з залишками закваски. Як зробити смачні Чебуреки з фаршем, цибулею м сиром і помідорами рецепт простий.

Інгредієнти

Тісто на 8 чебуреків:
100 г вода (або мінералка)
50 г залишки закваски пшеничного або левито (якщо немає закваски: 25 г вода + 25 г борошно вс)
5 р рослинну олію
3 г сіль
240 г борошно пшеничне вс

Тим часом приготуйте начинку:
300 г будь фарш (зазвичай використовують яловичий. У мене фарш з індички)
50-100 г цибуля (я брав кримський)
6 г сіль (або за смаком)
перець і зелень за бажанням
холодна вода

Начинка з сиром і томатом
100 г сир сулугуні
100 г сир адигейський
100 г бринза розсільна
1 шт помідор
Сир натерти. Помідор нарізати слайсами.

Чебуреки з фаршем, цибулею м сиром і помідорами покроковий рецепт

1. Тісто на 8 чебуреків:
Змішати до однорідності всі інгредієнти, крім борошна. Додати борошно в рідку суміш. Перемішати до умовної однорідності 2-3 хвилини. Довго не вимішувати. Покласти тісто в пакет і прибрати в холодильник мінімум на 30 минут.
2. Тим часом приготуйте начинку:
Цибулю нарізати великими шматками і обшпарити окропом. В ідеалі купити м’ясо, чергуючи з цибулею прогнати їх через м’ясорубку. Або купити фарш, а цибулю подрібнити будь-яким зручним способом. Посолити і поперчити. Додати подрібнену зелень. Щоб чебуреки були соковитими, можна додати добре виварений бульйон у вигляді желе, але достатньо буде просто холодної води. Додавати стільки, щоб фарш легко можна було розмазати ложкою по тесту.
3. Начинка з сиром і томатом.
Тісто поділити по 50 р. Округлити і прибрати під плівку. Отлежка 15-20 хвилин. Далі розкачати чебурек і закласти начинку. Смажити у великій кількості олії на сковороді, але краще у фритюрі або на крайній випадок в каструлі. Всього 1,5-2 хвилини при температурі масла 180-200С .

Відео рецепт 👇