Тунець з кавуна в духовці простий рецепт. Цей рецепт мені попадається кожне літо ось вже три роки)) І кожен рік я думаю – ну приготую пізніше, а в цей раз вирішила не відкладати)) І знаєте, духовка + соус і водорості реально змінюють не лише структуру, але і смак кавуна! Виходить безумовно щось рибне, таким чином приготований кавун дуже круто буде використовувати в ролах, наприклад) Я, до речі, якось давненько пробувала в кафе лосось з папайї, і ось це було дуже схоже👌🏻
Інгредієнти
• кавун 10 брусків товщиною не більше 1 см
• 1 ст л рослинного масла
• 3 ст л соєвого соусу
• 1 лист норі
• кунжут за бажанням
Тунець з кавуна в духовці покроковий рецепт
1. Ріжемо кавун брусочками, додаємо масло, соєвий соус і дрібно подрібнений лист нори.
2. Перемішуємо і ставимо маринуватися в холодильник мінімум на 3 години. Після цього дістаємо, викладаємо на деко і ставимо в духовку на 40 хвилин при температурі 180 градусов.
3. Після приготування можна обваляти в кунжуті або приготувати роли/суші з рисом.
Відео рецепт 👇